Simona Halep a avut șofer de lux la revenirea în țară. Cine a condus super-limuzina?

Simona Halep Rolls-Royce (4)

Simona Halep s-a întors acasă după succesul de la Wimbledon. Numărul 4 în clasamentul mondial, Simona a fost așteptată de o limuzină ultra-exclusivistă, la volanul căreia a urcat un șofer de lux.

Este vorba despre limuzina Rolls-Royce Phantom a lui Ion Țiriac. Chiar omul de afaceri s-a aflat la volanul spectaculosului Rolls, cotat la 400.000 de euro.

Simona a adus în țară trofeul câștigat la Wimbledon, după 6-2, 6-2 cu Serena Williams și a fost așteptată de fani la aeroport. Președintele Federației Române de Tenis, Ion Țiriac, a fost șofer pentru Halep. În mașină a urcat un alt fost mare tenismen, Ilie Năstase. Acesta are permisul suspendat din această primăvară.

Simona Halep Rolls-Royce (2)

Deținătoare a două titluri de Grand Slam, Wimbledon în 2019 și Roland Garros în 2018, Simona nu a fost pasagerul lui Țiriac prea mult timp. Campioana de la Wimbledon a coborât din limuzină pentru a da autografe fanilor sosiți la aeroport.

Cât costă decapotabila primită de Simona Halep?

Fanii vor avea ocazia să o vadă pe Simona Halep live, miercuri, pe Arena Națională, începând cu ora 19:00, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei. Accesul va fi gratuit.

Simona Halep Rolls-Royce (1)

Sursă foto: sport.ro

Adaugati comentariu