Simona Halep – Pasiunile numărului 1. De la modă la mașini via tenis

Simona Halep – Pasiunile numărului 1. De la modă la mașini via tenis

Simona Halep încheie anul pe primul loc în clasamentul WTA și a fost desemnată și favorita fanilor pentru al doilea an la rând. Dar ce pasiuni are super-românca? Halep poartă haine exclusiviste și întoarce capete la evenimente, mai ceva ca pe terenul de tenis, iar garajul său este plin de super-mașini.

Cu 28.145.579 de dolari câștigate doar din tenis, Simona Halep își permite orice mașină. Jucătoarea noastră are gusturi bune când vine vorba de automobile. Brand Ambassador pentru Mercedes-Benz, Simona conduce un Mercedes-AMG GLE 450, dar în garajul ei a ajuns și un Mercedes-AMG CLS 63. Și aventura sa cu brand-ul cu stea în frunte nu se termină aici.

Simona Halep Mercedes S 63 Cabrio 3

GALERIE FOTO

În urma unui parteneriat semnat cu Mercedes, numărul 1 mondial a primit un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupe în 2017. Tot anul trecut, când AMG a aniversat 50 de ani de existență, Simona a devenit șoferiță de Mercedes-AMG SL63, un automobil cotat la 150.000 de euro. Mașina i-a fost livrată în Statele Unite, acolo unde ea se pregătea pentru Indian Wells.

În circuitul profesionist din 2006, jucătoarea în vârstă de 27 de ani vrea să fie profesionistă și când vine vorba de mașini. Așa că a “zburat” recent pe circuit, la volanul unui Mercedes-AMG GT Roadster cu motor V8 biturbo de 4.0 litri.

VIDEO

Vezi toate mașinile care au ajuns în garajul Simonei Halep, dar și cele mai interesante ținute ale jucătoarei care întoarce capete la petreceri mai ceva ca pe terenul de tenis!

Adaugati comentariu