Sistemul unic de securitate auto – VAM Security

Poate că dormiți bine crezând că ați făcut ce tot puteți pentru a va proteja mașina.

Cu toate acestea, inventivitatea hoților și trucurile lor nu cunosc limite. Dacă nu doriți să experimentați șocul neplăcut al furtului și urmăririle lui, asigurați-vă mașina cu un sistem insurmontabil până în prezent. Nu este doar o idee bună – securitatea mașinilor este o obligație în zilele noastre și vă privește și pe dumneavoastră. Nu numai ca să stricați planurile hoților, dar în special să nu permiteți schimbarea proprietății vehiculului dumneavoastră.

VAM

Sistemul unic de securitate auto – VAM Security

Fondatorul VAM Security a spus că va folosi metodele hoților în avantajul său și va dezvolta un sistem care va fi mai bun decât toate trucurile lor. Și astfel, în anul 1986 a luat naștere în capul lui o idee : sistemul de securitate VAM care a fost dezvoltat uneori și 20 de ore pe zi.

Faptul că efortul lui a meritat, este confirmat de 6.000 de proprietari de vehicule care au instalat deja acest sistem și care, de 20 ani este insurmontabil. Calitatea produsului slovac a fost apreciată în Germania de certificatul de calitate TÜV SÜD. VAM

A rezistat până la 500 de încercări nereușite furt

Sistemul de securitate VAM funcționează ca un antivirus. Dacă l-ați instalat, nimic nu poate amenința vehiculul dvs. Combinația dintre securitatea electrică și mecanică a vehiculului împiedică orice tentativă de furt.

Sistemele de bruiat semnalul sunt ineficiente, deoarece acest VAM R1 este pasiv – adică nu trimite și nici nu primește semnal. În fiecare vehicul acesta este instalat exclusiv de personalul VAM, în mod individual pentru fiecare vehiculul si cu setari in diferite combinații de elemente securizate. Prin urmare, este imposibil ca două vehicule să aibă setată aceeași varianta de securitate.

Sistemul are două părți. Una este instalată în bord, iar cealaltă este o casetă mică pe care proprietarul mașinii o scoate atunci când părăsește vehiculul. Nu trebuie memorată nici o parolă,  înainte de a pleca puneți cutia înapoi în mașină și puteți merge. Un alt aspect pozitiv : VAM R1 este … ecologic, deoarece sistemul are un consum de energie din baterie zero.

VAM

Pe ce principiu se bazează sistemul VAM?

Sistemul VAM este un dispozitiv de securitate electromecanic care blochează până la 6 elemente dintr-o mașină sub o combinație mecanică, cum ar fi un ambreiaj sau o pedală de acceleratie. Vehiculul dvs. va fi perfect protejat împotriva oricărui furt posibil, prin:
– utilizarea echipamentelor de diagnosticare, care sunt utilizate în identificarea circuitelor blocate
– utilizarea unei chei duplicat sau originale
– utilizarea diferitelor dispozitive de citire și de decodare ( RELAY CAR THEFT)

– înlocuirea oricărei unități de control
– înlocuirea contactului de cheie (unității de activare)
– înlocuirea dispozitivului de bruiat semnalul GPS/GPRS/GSM

VAM

 

O singură instalare și mâinile hoților sunt blocate

Hoții îmbunătățesc și inovează metodele lor sofisticate în fiecare zi, atunci de ce le dăm în mod inutil șansa ca mașina noastră să dispară fără urmă din parcare?
Sistemul de securitate VAM este montat în 3-4 ore și este imediat gata de utilizare. Plătiți o singură dată și nu vă faceți griji în privința altor taxe lunare sau a obligațiilor contractuale suplimentare. Marca sau tipul nu contează, sistemul protejează acum mai mult de 3 000 de tipuri de vehicule.

Puteți deasemenea, să-l instalați și într-o mașină nouă. Nu afectează garanția, iar societatea de asigurări o acceptă fără dificultate.

Cu un pas înaintea hoților

Bazându-va doar pe securitatea mecanică în zilele noastre este un lucru naiv și poate descuraja doar hoții amatori. Împotriva celor mai calificați aveți nevoie de niște arme mai eficiente. Este inutil să ne ținem de cap și să ne uităm cu neputință la locul unde se afla mașina noastră acum câteva ore. Mai bine contactați online firma VAM prin email info@vam-carsecurity.ro sau obțineți o ofertă de preț direct de la biroul din Timisoara la telefon 0727 206 806.

Pentru mai multe informații vizitati website-ul oficial VAM Security Romania : www.vam-carsecurity.ro

VAM

Adaugati comentariu