Skoda adaugă versiunea de echipare Sportline pentru modelul Octavia

skoda-octavia-sportline-3-autoexpert.ro

Skoda adaugă o nouă versiune de echipare în premieră pentru modelul Octavia: Sportline.

Skoda oferă acum un nou nivel de echipare pentru actuala generație a modelului Octavia. Numită Sportline, varianta este poziționată între nivelele Style și RS, versiunea de top sportivă.

Skoda Octavia – versiune de echipare Sportline

Octavia Sportline oferă un look sportiv subliniat de accente negre la exterior. Grila radiatorului este vopsită în culoarea neagră, există embleme Sportlin, iar jantele de aliaj Pulsar au un diametru de 17 inch.

Opțional, clienții pot alege jande 18 sau 19 inch. La interior, versiunea Sportline aduce un volan cu trei spițe, oranamente pentru praguri, scaune sport cu tetieră integrată și tapițerie textilă. Versiunea Sportline poate fi configurată atât pentru modelului Octavia hatchback, cât și pentru versiunea Combi.

Gama de motorizări este similară cu cea disponibilă pentru restul de echipări, noutatea fiind adăugarea unei unități 2.0 TSi pe benzină ce oferă 190 CP în combinație cu cutie de viteze automată DSG și tracțiune integrală.

Gama de motorizări oferă puteri înte 115 și 204 CP oferite de motoarele 1.5 TSI (115 CP) sau varianta cu sistem plug-in hybrid de 204 CP. Pa anumite piețe, Octavia Sportline este oferită și în variantă alimentată cu gaz natural comprimat CNG ce oferă 130 CP.

Clienții pot alege motorizarea 2.0 TDI în variante de 115 CP, 150 CP sau 200 CP.

Test drive Skoda Octavia 1.5 TSI

Via Skoda

Adaugati comentariu