Škoda Fabia S2000 în România

Skoda Fabia S2000 a dat prima reprezentație în România. Vedeta campionatului IRC a fost pilotata de multiplul campion național, Adi Răspopa.

Škoda Fabia S2000 a ajuns pentru prima dată în România. Model de top în campionatele internaţionale, bolidul proiectat de Škoda a participat la Raliul Sibiului, fiind pilotat de Adi Răspopa, triplu campion naţional la grupa A. Škoda Fabia S2000 ocupă primul loc atât la echipe cât şi la piloţi în IRC. Modelul atrage atenţia pasionaţilor de automobilism, fiind însă foarte apreciat şi de piloţii de top. 

“Škoda Fabia S2000 este modelul de top pentru raliuri al constructorului ceh. Cu acest model, Škoda Auto a obţinut rezultate de succes încă din momentul lansării pe piaţă, Fabia S2000 ajungând la vârf în bătălia maşinilor de curse la nivel mondial, demonstrând performanţe tehnice deosebite şi profesionalismul diviziei Motorsport a Škoda Auto. 

Constructorul ceh are o istorie de peste 100 de ani în producţia de automobile, având în tot acest timp o prezenţă constantă în sporturile cu motor. Am decis să prezentăm şi în România acest model de succes, care reprezintă declaraţia de excelenţă a modelelor Fabia, cu care Škoda Auto domină în segmentul autoturismelor din clasa mică”,  Vlad Rusu, Brand Manager Škoda Romania.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top