Advertisement

Skoda Kamiq – primele schițe oficiale. Cum va arăta noul SUV ceh?

Skoda Kamiq (2)

Skoda Kamiq apare în primele schițe de design oficiale. Astfel, vedem că cehii plănuiesc un nou limbaj de design pentru viitorul lor SUV, care va fi trimis pe piață pentru a rivaliza cu Juke de la Nissan și Captur de la Renault.

Șeful de design de la Skoda, Oliver Stefani, anunță blocuri optice cu un design nou și dispunere orizontală. Profilul va aduce în prim plan accente dinamice și proporții echilibrate. Stopurile vor păstra forma literei C, dar într-o nouă interpretare. Literele care alcătuiesc denumirea modelului vor fi poziționate în centrul ușii portbagajului.

Cum arată din față, vezi pe www.4x4suv.ro!

Look-ul viitorului Kamiq va fi inspirat de conceptul Vision X, prezentat de cehi în primăvara anului trecut. În China, se comercializează deja un model cu același nume, dar care are la bază o platformă construită local. Versiunea europeană este construită pe platforma MQB A0, ca și SEAT Arona și Volkswagen T-Roc.

Iată primul teaser arătat de cehi pentru a promova viitorul Kamiq

Crossover-ul urban de la Skoda își va face debutul în martie, la Salonul Auto de la Geneva. Până atunci însă, constructorul ceh prezintă două fotografii cu schițe ale modelului aflat în faza de proiectare.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top