Skoda Karoq facelift: fotografii și informații oficiale

Skoda a prezentat versiunea cu facelift a SUV-ului Karoq, la patru ani de la lansarea modelului.

Skoda Karoq, SUV-ul compact din oferta constructorului ceh, a fost lansat acum patru ani. Pentru a îl păstra atrăgător, cehii au operat un facelift discret. Blocurile optice au primit o formă nouă și tehnolgia LED matrix. Grila frontală este acum mai mare, iar jantele sunt acum aerodinamice pentru a îmbunătății coeficientul aerodinamic.

Skoda Karoq facelift

La interior, Skoda a folosit o tapițerie nouă din materiale reciclabile. Planșa de bord este complet digitală și se poate alege între două variante 8 și 10.2 inch. Pentru ecranul central se poate opta între variante, cea mai mare măsurând 9.2 inch.

Skoda Karoq facelift poate fi configurat cu motorizări pe benzină sau diesel. Trei variante sunt pe benzină și două diesel. Propulsoarele pe benzină încep cu 1.0 TSI cu trei cilindri ce oferă 110 CP. În gamă mai sunt disponibile motorizările 1.5 TSI de 150 CP și 2.0 TSI de 190 CP. Aceste două motoare pot fi asociate și cu cutia de viteze automată DSG cu șapte trepte, iar varianta de top poate primi și tracțiune integrală. Motorizarea pe benzină de 190 CP este disponibilă exclusiv cu echiparea Sportline, ce abordează un look mai sportiv.

Pentru cei care își doresc un propulsor diesel, pot alege între două variante ale motorului 2.0 TDI Evo de 116 sau 150 CP.

Via Skoda

Adaugati comentariu