Skoda Kodiaq Scout: Cu dedicație pentru off-road

Skoda Kodiaq Scout este numele noii versiuni cu valențe off-road amplificate ale primului SUV compact cu până la șapte locuri din istoria brandului ceh.

Noul Scout preia rolul de model de vârf al gamei Kodiaq, afișând comparativ cu variantele clasice un aer de off-roader autentic, conferit de pachetul de design specific: jante de 19 inch cu anvelope cu flancuri înalte, geamuri posterioare fumurii, bare de amarare argintii pe plafon, elemente argintii suplimentare aplicate la nivelul oglinzilor și barelor de protecție, scuturi față/spate suplimentare.

Skoda Kodiaq Scout va fi disponibilă în patru versiuni de motorizare, două pe benzină și două diesel: 1.4 TSI cu 150 CP, 2.0 TSI cu 180 CP și 2.0 TDI de 150 sau 190 CP, toate cuplate la sistemul de tracțiune integrală Haldex. Opțional, în funcție de model, se oferă transmisia automată DSG cu dublu ambreiaj și șapte trepte.

Skoda Kodiaq Scout are suspensii modificate și o gardă la sol de 19,1 cm, în comparație cu cei 18,7 cm ai modelului de serie, mai mult decât suficient inclusiv pentru incursiunile ceva mai îndrăznețe în afara drumurilor asfaltate. Unghiurile de atac și degajare sunt, de asemenea, ceva mai bune pentru Scout: 22 și 23,1 grade versus 19,1 și 15,6 grade.

Ambianța interioară reproduce imaginea robustă, dar în același timp aventuroasă a exteriorului, prin aceleași accente argintii grefate la nivelul ornamentelor de decor. Bazat pe nivelul de echipare Ambition, noul Kodiaq Scout este dotat suplimentar cu pachetul Off-Road Assist (asistent la coborârea pantelor, mod off-road suplimentar pentru sistemul 4×4, ce imprimă o intervenție mai rapidă asupra diferențialului central blocabil).

skoda-kodiaq-scout (6)

Adaugati comentariu