Skoda Octavia facelift, acum și în varianta de life-style Scout

Gama Skoda Octavia facelift este completă, ultimul membru revizuit al familiei de modele compacte fiind Scout, breakul de life-style cu gardă la sol înălțată și aer de crossover.

Noutățile de ordin stilistic reflectă schimbările aplicate deja versiunilor clasice și modelului de performanță RS. Partea frontală a fost complet redesenată, primind un set de faruri duble asimetrice și o nouă grilă, inspirată de cea a SUV-ului Kodiaq.

Blocurile optice cu design controversat pot beneficia opțional de tehnologia full LED. Pachetul de design specific modelului Scout include scuturi suplimentare pentru barele de protecție față și spate, la care se adaugă ornamentele din plastic cu rol de protecție aplicate în zona pragurilor și a pasajelor roților.

Dimensiunile exterioare au rămas neschimbate, Octavia Scout având o lungime de 4.667 mm, cu 7 mm mai mare decât cea a sedanului liftback. Garda la sol este, de asemenea, cu 30 mm mai generoasă decât cea a modelelor Octavia convenționale.

În ceea ce privește interiorul, Skoda Octavia Scout facelift beneficiază de un sistem multimedia complet nou, cu funcție Wi-Fi hotspot și touchscreen capacitiv mult mai generos, cu diagonala de 9,2 inch. O altă inovație este funcția Thermo-Flux, care reglează automat gradul de permeabilitate al aerului și umidității la nivelul tapițeriei pentru a crește confortul.

Gama de motorizări este mai restrânsă decât cea disponibilă pentru celelalte variante Octavia. Astfel, Skoda Octavia Scout facelift va putea fi comandată în compania unui motor turbo TSI de 1,8 litri și 180 CP, respectiv alături de dieselul TDI de 2 litri, oferit în două trepte de putere: 150 și 184 CP.

Tracțiunea integrală va fi standard, în timp ce transmisia DSG cu dublu ambreiaj va fi oferită, în premieră pentru Scout, și pentru dieselul de 150 CP.

octavia-scout

VEZI CE NOUTĂȚI ADUCE FACELIFTUL APLICAT SKODEI OCTAVIA

Adaugati comentariu