Skoda Octavia RS iV, primul teaser

Skoda Octavia RS iV, primul teaser

Skoda Octavia RS iV, în format „saloon” și Combi, va debuta pe 3 martie la Salonul Auto de la Geneva. Constructorul ceh ne oferă primul teaser cu ambele versiuni, precum și o informație tehnică crucială.

Schițele oficiale de design dezvăluie majoritatea detaliilor stilistice ale versiunii de top a celei de-a patra generații Octavia. Și mai important, pentru prima oară divizia Skoda RS introduce un tren de rulare electrificat, de tip plug in hybrid (PHEV). Astfel, la două decade de la debutul originalului, Octavia RS adoptă și emblema iV – devenind astfel mai eficientă și mai puțin poluantă.

Chiar dacă Skoda nu a oferit toate detaliile tehnice, constructorul ceh pare să vizeze performanțe dinamice asemănătoare cu ale precedentei generații. Noua versiune are un sistem plug in ce oferă un total general de 245 CP. Este o valoare identică cu a predecesorului dotat strict cu motor termic. Peste mai puțin de o lună, la show-ul din Elveția, Skoda va oferi și informațiile complete despre noua generație RS.

Adaugati comentariu