Skoda Octavia Scout: noua generație a modelului ceh primește și versiune cu look robust

Skoda a prezentat versiunea Scout a cele mai noi generații a modelului Octavia. Versiunea are o gardă la sol mărită cu 15 m și aspect robust.

Skoda a prezentat primele imagini cu versiunea Scout a modelului Octavia de ultimă generație. Ca de obicei, varianta Scout se remarcă prin protecțiile suplimentare, look-ul robust și pachetul pentru drumuri grele. Garda la sol a fost mărită cu 15 mm, iar modelul este mai lung și mai lat față de o Octavia break normală.

Modelul poate fi identificat și prin logo-ul Scout amplasat pe aripile laterale. Sunt oferite jante de aliaj de 18 inch standard și 19 inch ca opțiune. La interior au fost aplicate o serie de personalizări specifice modelului Scout plus un display central de 10 inch.

Ca noutate absolută, Skoda Octavia Scout poate fi acum comandată și în versiune cu tracțiune față. Modelul poate fi configurat cu propulsorul 2.0 TDI de 200 CP sau 2.0 TDI de 150 CP. Pentru cei care preferă benzină, Octavia Scout poate fi echipată cu motorul 2.0 TSI de 190 CP. Transmisia este asigurată de cutia automată DSG cu șapte trepte.

Gama de motorizări este completată și de unitățile 2.0 TDI de 115 CP, 1.5 TSI de 150 CP, ambele cu transmisie manuală cu șase trepte, dar și 1.5 TSI e-TEC de 150 CP cu tehnologie mild hybrid.

Prețurile pentru Skoda Octavia încep de la 22.439 euro

via Skoda

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top