Skoda adaugă versiune Sportline pentru modelul Enyaq iV

skoda-enyaq-iv-sportline-1-autoexpert.ro

Skoda mărește gama modelului electric Enyaq iV prin adăugarea unei versiuni Sportline.

Noul model Skoda Enyaq Sportline iV aduce un look mai sportiv plus un șasiu mai rigid și o gardă la sol redusă. Versiunea Sportline este o alternativă pentru cei care își doresc un Enyaq cu un look mai sportiv și nu mai au răbdare să aștepte versiunea RS.

skoda-enyaq-iv-sportline-9-autoexpert.ro

Skoda Enyaq Sportline iV

Skoda Enyaq Sportline iV 60 va folosi un singur motor electric amplasat pe puntea spate ce oferă 132 kW (180 CP) și un cuplu maxim de 310 Nm. Motorul este alimentat de o baterie de 62 kWh (58 kWh net) ce permite o autonomie de peste 400 kilometri.

skoda-enyaq-iv-sportline-5-autoexpert.ro

Versiunea Enyaq Sportline iV 80 va fi echipată cu bateria de capacitate mai mare de 82 kWh (77 kWh net) ce oferă o autonomie de 520 kilometri, măsurată în ciclul WLTP. De asmenea, motorul electric de pe puntea spate produce o putere de 150 kW (204 CP).

Bateria mare este folosită și versiunea Skoda Enyaq Sportline iV 80x, ce adaugă un al doilea motor pe puntea față, beneficiind astfel de tracțiune integrală. Echipată cu două motoare, puterea este de 265 CP și un cuplu de 425 Nm.

skoda-enyaq-iv-sportline-13-autoexpert.ro

Versiunile Sportline ale modelului electric se remarcă vizual prin elemente negre, inclusiv numele modelui. Spoilerele au o formă mai agresivă, iar jantele de 20 inch au un design special. Farurile Matrix LED sunt oferite ca echipare standard.

Via Skoda

Adaugati comentariu