Skoda Vision iV debutează la Salonul Auto de la Geneva

Skoda Vision iV debutează la Salonul Auto de la Geneva

Conceptul electric Skoda Vision iV va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din acest an.

Acest nou concept are un design cu accent sportiv, va fi echipat cu jante cu un diametru de 22 de inch și dispune de camere video în locul oglinzilor laterale. Remarcăm semnătura luminoasă a părții frontale care va fi folosită pentru toate modelele electrice Skoda.

Skoda nu a oferit alte detalii tehnice despre acest nou concept. Singura informație din acest spectru ar fi că va fi folosită noua platformă Modular Electric Drive Matrix (MEB) dezvoltată de Volkswagen.

Skoda Vision iV

Aceasta permite o nouă abordare în ceea ce privește tracțiunea: gama de modele electrice produsă de grupul Volkswagen va putea fi comandată cu tracțiune spate sau integrală.

Următorul aspect important ține de modul în care Volkswagen a planificat gama de modele raportată la nivelul de autonomie. Clienții vor putea comanda un model în funcție de nevoile reale de deplasare. Autonomia promisă variază între 330 de km și 550 de km conform standardului WLTP.  Pentru a atinge aceste performanțe Volkswagen a dezvoltat o nouă generație de baterii litiu-ion compatibile cu încărcarea rapidă și care pot fi integrate într-un design modular.

Adaugati comentariu