Skoda Vision X este conceptul de crossover urban care vine la Geneva

Skoda Vision X

Au apărut primele schițe cu Skoda Vision X, conceptul care anticipează un crossover urban cu propulsie hibridă, pe care constructorul ceh îl va prezenta în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Vision X va fi sora geamănă a lui SEAT Arona și vine într-un segment deja aglomerat și foarte popular. Va fi primul SUV hybrid al companiei, dar cehii țin detaliile tehnice strict secrete pentru moment, urmând să dezvăluie mai multe informații luna viitoare, odată cu prezentarea prototipului la Geneva.

Skoda Vision X 2

“Partenerul ideal pentru un stil de viață urban și activ” sunt caracteristicile puse de Skoda în contul lui Vision X, pe care schițele îl arată ca pe un crossover cu linii atletice, clare, cu o caroserie în două culori, care subliniază posibilități multiple de personalizare, și jante mari de 20 de inci, care îl fac să arate robust și impunător, deși platforma îi va restricționa dimensiunile.  SUV-ul mic va urma limbajul de design al fraților mai mari Karoq și Kodiaq.

Skoda Vision X3

Interiorul conceptului are un aspect futurist, cu forme ergonomice și cu un sistem multimedia care poate fi controlat prin intermediul unui ecran tactil panoramic.

Viitorul SUV mic este un capitol important în strategia Skoda 2025. Constructorul ceh intenționează să trimită pe piață, până în 2025, o gamă care să cuprindă modele cu propulsie hibridă sau electrică în proporție de 25%.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top