ȘOC: Un șofer a intrat cu mașina în mulțime, la Bascov, județul Argeș

Un șofer a intrat cu mașina în mulțime, astăzi, la Bascov, în județul Argeș. Incidentul tragic a avut loc în curtea unei fabrici de componente auto.

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, fiind transportate la spital. Cel puțin alte opt victime au suferit atacuri de pană, primind îngrijiri la fața locului, după ce au suferit atacuri de panică.

Potrivit primelor informații obținute de postul de știri Digi24, tânărul aflat la volanul unui BMW Seria 3 de generație mai veche (E46) a pătruns prin gardul de protecție în curtea fabricii, într-o zonă de repaus. Mai mulți angajați, care lua masa au fost loviți.

Se pare că autorul accidentului ar fi fost concediat chiar în această dimineață de la fabrică, existând astfel suspiciuni că gestul ar fi fost premeditat. Alte surse spun că, de fapt, șoferul ar fi doar un teribilist, care a pierdut controlul volanului, după ce a încercat să facă mai multe drifturi lângă fabrica din Bascov.

Patru dintre victimele tragicului incident, inclusiv femeia care a murit, sunt de cetățenie sârbă. Aceștia se aflau în România, pentru un stagiu de formare profesională.

Audiat la această oră de poliție, șoferul vinovat riscă ani grei de închisoare, fiindu-i deja întocmit dosar penal pentru omor din culpă și vătămare corporală din culpă. Încadrarea ar putea fi schimbată, dacă se va dovedi că incidentul a fost premeditat.

Sursă foto: digi24.ro

Adaugati comentariu