Societatea de Transport București a recepționat primul autobuz Mercedes-Benz Citaro Hybrid

STB a recepționat primul autobuz Mercedes-Benz Citaro Hybrid din flota de 130 de unități ce va intra în parcul societății de transport din București.

Noul model de autobuz hybrid se alătură flotei de 400 de autobuze diesel Otokar Kent achiziționate de Primăria București în 2018. Până la finalul anului 2020, vor fi recepționate 130 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid.

Noile modele au o capacitate de 100 pasageri (27 pe scaune și 65 în picioare), au o lungime de 12.135 mm și o lățime de 2.550 mm.

Pentru prima dată, STB va opera autobuze cu scaune tapițate, iar pasagerii au la interior disponibile prize USB pentru încărcarea telefoanelor mobile.

Modelul Mercedes-Benz Citaro Hybrid beneficiază de o garanție completă de 8 ani și 480.000 km.

Din data de 18 mai, STB anunță și un set noi de reguli pentru transportul în comun bucureștean pe fondul pandemiei de coronavirus.

”Accesul în mijloacele STB va fi limitat, călătorii vor putea ocupa numărul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum şi un rând în picioare, respectând distanţa regulamentară de 1,5 m. Urcarea călătorilor în autovehiculele STB se va face doar prin uşa din faţă, iar coborârea pe celelalte uşi”, se arată în comunicatul STB.

via stb-sindicat

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top