Sony Vision-S 02 concept: compania japoneză explorează piața mașinilor electrice

La CES 2022, Sony a prezentat al doilea concept pentru un SUV electric cu șapte locuri numit Vision-S 02.

Sony nu este la prima încercare de acest fel. În 2020, tot la târgul de electronice din Las Vegas, Sony prezentat conceptul Vision-S, dar spunea atunci că nu are planuri de a intra pe piața mașinilor electrice. De data aceasta, odată cu conceptul unui SUV electric, Sony spune că va explora oportunitățile oferite de piața automobilelor electrice.

Sony Vision-S 02 Concept

A doua propunere Sony în domeniul auto este un concept de SUV electric cu șapte locuri, numit Vision-S 02. Noul concept împarte o serie de elemente cu conceptul Vision-S 01 sedan. Noul SUV măsoară 4.9 metri în lungime, 1.93 metri lățime, 1.65 metri sunt trecuți în dreptul înălțimii, iar ampatamentul este de 3.03 metri. Vision-S 02 cântărește 2.480 kilograme.

Vision-S 02 folosește două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, fiecare dezvoltând 268 CP. Viteza maximă a modelului 180 km/oră. Sony nu a dezvăluit cifre pentru performanțele mașinii sale și nici capacitatea baterie.

Vision-S din 2020 era un sedan electric cu linii inspriate de Porsche Taycan. Platforma pentru acest automobil a fost furnizată de Magna, furnizorul de componente auto din Germania.

Sony Vision-S la CES 2020

Via Sony

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top