Spectacol Citroen la Salonul Auto de la Geneva

Cu ocazia ediției cu numărul 81 a Salonului Internațional Auto de la Geneva, CITROËN expune o gamă de produse ce conjugă creativitatea, tehnologia și curajul de a inova.

Dupa CITROËN DS3, DS4 devine noul argument al spiritului « Créative Technologie ». Modelul se inscrie perfect in filosofia liniei DS, dezvaluind un stil distinctiv, rafinament si promisiunea unor senzatii aparte la volan. Aleasa cea mai frumoasa masina a anului de catre 60.000 de alegatori din 62 de tari, CITROËN DS4 propune o silueta deosebita de coupé in 4 usi inaltata, ce combina caracterul dinamic si polivalenta pentru a oferi senzatii la drum de neegalat. 

La Geneva, modelul de serie este dezvaluit alaturi de un concept inedit, DS4 Purple, un obiect aspirational si distinctiv ce foloseste cu subtilitate finisaje tipice bijutierilor.

Inovatia este un alt subiect de actualitate prin extinderea tehnologiei micro-hibrid e-HDi pe numeroase modele din gama, cum ar fi CITROËN Berlingo, prezentat la Geneva pentru prima data in aceasta configuratie. 

CITROËN continua implicarea in sporturile cu motor cu noul CITROËN DS3 WRC. Modelul, care este perfect compatibil cu noile reglementari FIA, va concura in acest sezon al Campionatului Mondial de Raliuri avand ca obiectiv castigarea celui de-al 7-lea titlu mondial la constructori.

Folosindu-se de culori si materiale inedite si expresive, CITROËN reinventeaza coduri si uimeste audienta prin 2 concept car-uri surprinzatoare: C3 Red Block si C6 Black & White.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top