Spectacol cu surprize

Echipajul Pa&Co Racing, format din Costel Cășuneanu și Maurilio Zani, și-a încălzit motoarele pentru Hungarian Baja 2012, etapă din Campionat Mondial de Rally Raid.

Evenimentul este programat pentru acest weekend (24-26 august) în Ungaria, iar așteptările sunt mari, mai ales pentru că la ultima etapă, care a avut loc în Spania, echipajul Pa&Co Racing s-a clasat pe locul 5 în clasamentul general și pe locul 3 la clasa T1.

”Etapa din Ungaria are un spirit aparte, dar și un pericol pe măsură. Am participat și în campionatul lor intern și, din experiență, pot spune că traseul este plin de capcane. Mă refer la șanțuri adânci, acoperite cu iarbă, foarte periculoase mai ales când sunt formate în virajele cu vizibilitate scăzută. Se adaugă la acestea drumurile înguste prin padure, dar care pot fi abordate cu mare viteză, presărate cu sărituri duble sau chiar triple. Spectacolul este asigurat, însă îmi doresc să punctez în clasament și asta fără ca mașina de concurs (Mitsubishi Lancer MRP10) să aibă de suferit”, a declarat Costel Cășuneanu, pilotul Pa&Co Racing.Credit foto: Speedlight Photo Agency/Gabor Moranyi 

Adaugati comentariu