Spectacol în Red Bull Racing Can la „Marele Premiu al Timișoarei”

Dupa „The Stig”, pe lista castgatorilor din Red Bull Racing Can, competitia de masinute radio-comandate dedicata studentilor, s-a adaugat si echipa Energy Engineers din Timisoara.

Sezonul 2013 din Red Bull Racing Can a fost deschis pe 9 aprilie la Bucuresti si dupa doar doua zile s-a desfasurat si Marele Premiu al Timisoarei. Cele 25 de concepte create de studenti din can-uri de Red Bull s-au intrecut in cinci manse si in functie de performante s-au calificat in semifinale si apoi Marea Finala.

Dupa o lupta spectaculoasa in fiecare cursa, echipa Energy Engineers, compusa din Andrei Bosancu si Andrei Daia – studenti la Mecanica, a reusit sa castige a doua etapa din Red Bull Racing Can cu un total de 85 de puncte. Desi in Marea Finala nu s-au clasat decat pe pozitia a treia, notele acordate de juriu pentru design si like-urile obtinute pe Facebook, i-au propulsat pe prima treapta a podiumului.

Piratii – Cristian Iancu si Alex Scafes – Facultatea de Mecanica – si-au pilotat corabia pana pe pozitia a doua, la o diferenta de numai 2 puncte de prima clasata, iar podiumul a fost completat de echipa EVO Team (Alexandru Ursulescu si Alin Spirea – Mecanica), care au reusit cel mai bun timp in cursa si au trecut primii linia de finish, dar au avut un punctaj mic la design.

Robert Kovacs, primul atlet Red Bull din Romania, si Silviu Pasca au facut spectacol in pauza dintre manse cu o demonstratie de trickuri pe bicicleta pe ritmurile de rap interpretate de fostul concurent la Vocea Romaniei.

Marele Premiu al Clujului, urmatoarea etapa din Red Bull Racing Can, este programat pe 24 aprilie de la ora 16:00 la Observator. Inscrierile pentru acest eveniment se pot face pana pe 17 aprilie aici: http://www.redbull.ro/cs/Satellite/ro_RO/Event/Red-Bull-Racing-Can—Observator-021243333536082

Rezumatul etapei a doua din Red Bull Racing Can poate fi vazut aici: http://www.redbull.ro/cs/Satellite/ro_RO/Video/red-bull-racing-can-2013-timisoara-021243336649702

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top