Spectacol, tehnologie și afaceri la Auto Total Business Show 2019 (ATBS 2019)

Drift-ATBS-2018-830x467

Drift, adrenalină, demonstrații moto, mașini tunate și, mai ales, un adevărat spectacol tehnologic îi așteaptă pe bucureștenii pasionați de auto în acest weekend la Romexpo. Pe 22 și 23 iunie, AUTO TOTAL BUSINESS SHOW (ATBS) dă întalnire profesioniștilor: vârfurile industriei automotive din România și din străinătate vin la București să ofere o perspectivă completă asupra evoluției domeniului. Un eveniment organizat de AD Auto Total, în parteneriat cu Camera de Comerț a României și Romexpo.

În cupola Pavilionului Central, peste 120 de expozanți, producători de top din domeniu din peste 30 de țări vor expune ultimele noutăți din universul pieselor auto originale și aftermarket, inovații și demonstrații tehnice. Vizitatorii vor avea acces direct la peste 2000 de produse și soluții tehnologice, de la companii de renume de pe piața locală și internațională.

Tuning-ATBS-2018

SPORTURI EXTREME

Stunt-Riding-ATBS-2018Afară, pe platformele din fața Pavilionului Central, adrenalina dă tonul: acrobații periculoase, motoare superturate și cauciucuri încinse! ATBS alocă peste 35 000 mp. sporturilor extreme pe patru sau două roți: drift auto pus în scenă de RODRIFT, singurul club sportiv de drift din România, cu piloți de renume (Imre Gabor, Răzvan Stan, Gabriel Imre, Adam Claudiu, Yazov Alexander, Radev Tzvetan, Petkov Emil, Zashev Ștefan), stunt-uri moto, competiții de fitness tactic, adevărate exerciții de militărie stil Boot Camp, cu trasee pe care participanții se vor lupta pentru glorie contra-cronometru, perete de escaladă și zonă de karting special amenajată.

Urmaşii lui Hercule, deținători de titluri la importante competiții de strongman, își vor încorda mușchii în demonstrații cu greutăți de sute de >>>

Adaugati comentariu