Spionaj: Aston Martin DBX a fost surprins în teste

Aston Martin DBX (2)

Primul SUV de la Aston Martin, DBX, continuă programul intensiv de testare, înaintea prezentării oficiale programate pentru sfârșitul acestui an. Cea mai recentă sesiune de teste a avut loc la centrul Pirelii din Suedia.

Nu departe de Cercul Polar, la Centrul Pirelli Research & Development Sottozero, Aston Martin DBX trece prin încercări extreme. Inginerii vor să vadă cum se comportă mașina pe gheață. Specialiștii în dinamica vehiculului, conduși de Matt Becker, verifică toți parametri, pentru ca, în momentul lansării, primul SUV de la Aston Martin să se ridice la rangul brand-ului.

Aston Martin DBX (6)

“Aston Martin DBX trebuie să fie pregătit să facă față oricărui tip de suprafață, așa că, pe lângă testarea mașinii în condiții normale, cotidiene, trebuie să o supunem și unor teste extreme, cum sunt acestea”, explică Becker.

DBX va primi un motor V8 de 4.0 litri, dezvoltat de AMG, care se regăsește și sub capota modelelor din gama Mercedes-AMG GT. unitatea dezvoltă 510 cai putere și un cuplu de 685 Nm la Vantage, așa că ne putem aștepta la valori asemănătoare și în cazul modelului cu gardă mare la sol, care va fi echipat cu sistem de tracțiune integrală.

Aston Martin DBX (1)

DBX este parola de acces în segmentul SUV-urilor premium pentru Aston Martin. Modelul va fi construit, ca și viitorul SUV electric Aston Martin Lagonda, al cărui prototip a fost prezentat la Geneva, la uzina companiei din St. Athan, Țara Galilor, începând cu anul viitor.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top