Spionaj – Land Rover Defender își arată silueta cubică în teste

Land Rover Defender (12)

Land Rover Defender se înnoiește. Off-roader-ul a fost zărit în trafic. E ușor de recunoscut Defender-ul. Nici noua generație nu renunță la silueta cubică.

La scurt timp după prezentarea noului Range Rover Evoque, casa britanică își canalizează eforturile pentru a pregăti și lansarea noului Land Rover Defender.

Land Rover Defender (10)

Venit pe lume în 1948 și devenit, între timp, un simbol al producătorului auto britanic, Land Rover Defender nu a fost vizat de schimbări majore de-a lungul timpului, englezii ignorând tendințele în domeniul aerodinamicii.

Astfel, mașina vine cu linii drepte, simple, care se pot ghici cu ușurință de sub camuflajul alb-negru, pe care se poate zări inscripția “4x4xFar”, o aluzie la abilitățile sale de off-roader. Se pot observa și faruri LED cu semnătură luminoasă nouă, care nu alterează însă, imaginea retro a modelului.

Land Rover Defender (8)

Tehnologii noi dezvoltate de producătorul britanic, care se regăsesc deja la celelalte modele ale sale, dar și o cabină luxoasă, cu un concept minimalist, își vor face loc și în Defender. Englezii intenționează să dezvolte o întreagă familie Defender, cu diverse tipuri de caroserie.

Nu există încă informații referitoare la gama de motorizare, dar italienii de la Quattroruote scriu că mașina ar putea primi o platformă ușoară, din aluminiu, care să-i asigure o masă mai mică decât cea a generației precedente. Platforma vine la pachet cu motoare mai puternice și mai eficiente. Intră în cărți și o versiune electrificată.

Land Rover Defender (11)

2020 este anul în care noul Defender ar trebui să ajungă în showroom-uri. În Marea Britanie, acesta va avea un preț de pornire de aproximativ 40.000 de lire sterline.

Sursă foto: Quattroruote.it.

Adaugati comentariu