Spionaj: Porsche Taycan în teste pe zăpadă

Porsche Taycan (1)

Două prototipuri Porsche Taycan au fost surprinse în timpul testelor pe zăpadă. Prima electrică a constructorului german își va face debutul la sfârșitul acestui an.

Prototipurile au fost fotografiate în timp ce rulau în condiții de iarnă, dar și la stația de încărcare. Observăm astfel că portul de încărcare este amplasat în aripa dreapta față.

Porsche Taycan (2)

Cum se pronunță numele viitorului supercar electric de la Porsche, Taycan?

Cu look-ul său de coupe cu patru uși, Taycan pare să fi ajuns într-o fază finală în ceea ce privește designul. Capacul portabagajului care apare deschis în unele fotografii nu include și luneta. Evident, lipsesc evacuările, pentru că avem de-a face cu un model electric.

Porsche a anunțat deja informații importante despre sistemul de propulsie al primului său model electric. Taycan va beneficia de aportul a 600 de cai putere și de o autonomie de peste 500 de kilometri la oră. EV-ul german va accelera de la 0 la 100 km/h în 3,5 secunde. Cu un sistem de încărcare rapidă, bateria mașinii electrice se va încărca până la 80% în doar 15 minute.

Porsche Taycan (11)

Viitorul Porsche Macan va fi oferit doar cu propulsie electrică

Achiziționarea unui model ar putea veni la pachet cu acces gratuit la o rețea de încărcare, dar Porsche dezbate încă acest aspect.

Cererea pentru viitorul model este uriașă, iar nemții au decis deja dublarea producției. Taycan va fi produs la uzina din Zuffenhausen, Germania.

Sursă foto: Quattroruote.it.

Adaugati comentariu