Spotawheel România: “Oferim încredere în calitatea și fiabilitatea mașinilor noastre!”

Spotawheel

Cu ani în urmă, o echipă de greci au visat la o piață de mașini rulate transparentă, după multe experiente neplăcute trăite chiar de ei. Astfel, în 2015, s-a lansat Spotmechanic, primul serviciu de verificare pentru mașini rulate din Grecia.

Cu Spotmechanic au înțeles cât de profundă este problema pe piața de mașini rulate și au decis să o rezolvăm cu Spotawheel, înființată un an mai târziu, în 2016.

Spotawheel este continuarea firească a acestui demers, un model de comercializare a mașinilor rulate prin îmbunătățirea siguranței, a gradului de satisfacție al clienților și a experienței acestora.

Până în prezent, Spotawheel a ajutat mii de șoferi să găsească o mașină de încredere, oferindu-le transparență deplină și cea mai bună experiență.

Spotawheel România: “Oferim încredere în calitatea și fiabilitatea mașinilor noastre!”

În 2019, Spotawheel și-a început expansiunea în Europa, cu prima locație deschisă în capitala Poloniei. În iulie, august și septembrie 2020 s-au deschis încă 4 locații în Polonia.

După ce s-a deschis noua filială Spotawheel la Munchen in 2021, a urmat lansarea în Romania, în aprilie 2022.

”La Spotawheel cumpărăm și vindem mașini, dar într-un mod complet diferit, mai ușor, mai clar, complet transparent, fără costuri inutile pe care cumpărătorii sau vânzătorii le vor suporta în cele din urmă. Investim în ingineri și entuziaști, oameni care fac totul pentru a găsi cele mai bune mașini de pe piață!”, Alex Garciu, Sales Manager Spotawheel Romania

Punem la dispoziția clienților totul despre mașina dorită: kilometri reali, cartea de service, istoricul, etc. Cu fotografii, videoclipuri și un raport de verificare scris; vor ști totul, de la cele mai impresionante funcții, până la ultima zgârietură! Oferim aceste informații în scris, precum și drept de retur în 14 zile sau 300 km, fără costuri suplimentare, o garanție de până la 5 ani și revizii gratuite (filtre și ulei) timp de 5 ani.

Spotawheel

La Spotawheel vrem să le oferim clienților toate opțiunile cand vine vorba de mobilitate: vânzare, finanțare și închiriere pe termen lung.

Noi nu cumpărăm, reparăm și revindem orice. Selectăm numai acele vehicule care trec prin cel mai complet control de pe piață, acela al Spotmechanic.

Inspectăm peste 300 000 de mașini în fiecare an și cumpărăm doar 1 din 10!

Fiecare mașină este atent inspectată în peste 200 de puncte, însumând astfel peste 6 000 000 de puncte inspectate pe an.

”Nu numai că garantăm un bun serviciu post-vânzare, dar oferim și 14 zile sau 300 km pentru retur, fără costuri sau limitări. Clientul poate să conducă mașina, să o verifice, să decidă dacă e mașina potrivită sau dacă o dă înapoi.

Garanția de până la 5 ani este dovada clară de încredere în metodele noastre de selecție a mașinilor. Oferim această încredere în calitatea și fiabilitatea mașinilor noastre, cu cea mai bună garanție pe care o vei găsi pentru mașini rulate!”, spune Dan Croitoru, General Manager Spotawheel Romania

Condițiile necesare pentru a te bucura de noua ta mașină, cu garanția de cinci ani sunt: ​​

  • În timpul garanției de cinci ani, mașina va efectua operațiunile de service exclusiv în rețeaua oficială a mărcii sau în unități service autorizate. În orice alt caz, garanția de cinci ani expiră.
  • Cumpărătorul mașinii trebuie să se asigure că toate operațiunile de întreținere sunt înregistrate în detaliu în cartea de service. De asemenea, va trebui să înregistreze în detaliu toate lucrările extraordinare de service care pot apărea în timpul garanției de cinci ani și să păstreze toate facturile și chitanțele care urmează să fie emise de dealer sau de service-ul autorizat.
  • Cumpărătorul mașinii este obligat să respecte strict programele de întreținere (datele sugerate), așa cum recomandă producătorul, fie din punct de vedere calendaristic, fie al limitei de kilometri
  • În timpul garanției, mașina trebuie să fie asigurată prin partenerii de asigurare al Spotawheel . Cumpărătorul autoturismului poate alege dintre multe opțiuni de asigurare și acoperire.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top