SsangYong Torres: primele schițe de design

SsangYong a publicat primele schițe de design cu noul model Torres, cunoscut anterior sub numele de cod J100.

În ciuda problemelor financiare și a faptului că nu își găsește încă un proprietar, marca coreeană SsangYong merge mai departe cu planurile sale. Astfel, coreenii au publicat primele schițe de design cu un nou model off-road ce va intra în gama SsangYong din 2023.

J100 devine SsangYong Torres

Noul model poartă numele de SsangYong Torres, fiind inițial cunoscut sub denumirea J100. Noul model va fi integrat în gamă între actualele modele Korando și Rexton și va fi primul model ce va reprezenta noul limbaj de design numit Powered by Toughness. Schițele dezvăluie un model cu linii robuste și alură de off-roader. Avem o grilă frontală inspirată de la modelele Jeep, aripi evazate și protecții pentru ieșirile în off-road. Denumirea Torres a fost inspirată de peisajele spectaculoase din parcul național Torres del Paine din Patagonia.

În Coreea de Sud, noul model SsangYong Torres va fi disponibil pentru precomenzi începând din această vară, iar în Europa noul model va ajunge în a doua jumătatea a anului viitor în versiune complet electrică.

Via SsangYong

Adaugati comentariu