Start în CNKD 2013

Sezonul competitional al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv continua in acest sfarsit de saptamana cu startul in Campionatul National de Karting Dunlop (CNKD).

Cei mai tineri sportivi licentiati FRAS sunt asteptati in perioada 20-21 aprilie pe circuitul AMCkart in Bucuresti ( Tunari, Soseaua de centura nr 5A) sa incinga gumele si pista intr-una din cele mai apreciate competitii din sportul cu motor pe patru roti.

“Suntem bucuroşi că numărul tinerilor sportivi licențiați FRAS care vin în Campionatul Național de Karting Dunlop este tot mai mare de la un an la altul. Acest lucru ne motivează să organizăm campionatul cât mai bine, să atragem parteneri de încredere aşa cum este Dunlop care oferă premii consistente la fiecare etapă. Sunt încântat că la KZ2 am avut un număr atât de mare de participanți în fiecare an, ne-a întrecut aşteptările, însă nu pot să nu remarc faptul că şi la clasele mici avem tot mai mulți piloți tineri, copii, pe care părinții îi îndreaptă către acest minunat sport.

Ne dorim să găsim cele mai adecvate soluții încât să facem kartingul accesibil cât mai multor sportivi, fără însă a neglija sub nici o formă înalta performanță şi cred că numărul mare de înscrişi din CNKD, participanți la clasa regină KZ, a demonstrat acest fapt”, a declarat Ovidiu Mazilu, preşedintele FRAS.

De altfel, CNKD are toate premisele pentru a se desfasura in cele mai bune conditii, atat prin sprijinul acordat de partenerii FRAS cat si prin faptul ca sportivii participanti se dovedesc a fi o comunitate tot mai inchegata de la un an la altul, unde competitivitatea si fair-play-ul sunt litera de lege. In plus, OFICIUL DE STAT PENTRU INVENŢII ŞI MĂRCI, în baza atribuțiilor sale specifice prin care înregistrează şi examinează cererile din domeniul proprietăţii industriale, eliberând titluri de protecţie care conferă titularilor drepturi exclusive pe teritoriul României, a acordat Federației Române de Automobilism Sportiv toate drepturile specifice asupra mărcii „Campionatul Național de Karting”.

Asadar, CNKD  debuteaza in forta in acest week-end, iar toti pasionatii sportului cu motor sunt asteptati in tribune, sa isi sustina favoritii si sa asiste la spectacolul din “micul circ”.

Adaugati comentariu