Start la cea de-a doua editie a EXPOROM AutoMoto Show

Automobile clasice, masini si motociclete modificate, unele chiar unicat, dar si modele noi ale marcilor prezente pe piata din Romania vor putea fi admirate in perioada 9 – 12 mai 2013, la EXPOROM, noul centru expozitional situat in Pantelimon ( Ilfov), la intersectia DN3 cu soseaua de centura.

“Aflat la cea de-a doua editie, EXPOROM Auto&Moto Show reuneste pasionatii de automobile si motociclete, insa ceea ce il deosebeste de alte manifestari de acest gen este accentul pus pe mixul de curente. De la prezentari ale masinilor si motocicletelor clasice, reconditionate, retro la cele noi, respectiv modificate, expozitia isi propune sa devina un etalon atat national cat si international pentru industria auto si moto.” a declarat Roxana Soare, Project Manager Exporom.

Exporom Auto & Moto Show isi deschide portile pe data de 9 mai si incepe cu defasurarea concursului „Cupa presei la Buggy”. Zilele urmatoare continua cu inscrieri, calificari si masuratori pentru competitia de CAR Audio (EMMA). Desigur nu vor lipsi nici demonstratiile cu buggy-uri, cu motoare, precum si defilarea de final a tuturor masinilor expuse in cadrul expozitiei.

Intr-un spatiu de 12.500 mp, fie ca sunt producatori, importatori sau distribuitori, expozantii sunt invitati sa prezinte, sa dezbata sau sa lanseze in fata publicului larg noutatile in materie de auto, moto si sport. Inscrierile se pot face pe site-ul oficial al evenimentului: www.automoto-show.ro. Pentru repartizarea optima a spatiului alocat, expozantii sunt invitati sa se inscrie si sa plateasca avansul pana la data de 25 aprilie 2013.

Accesul in spatiul expozitional se va face pe baza biletului de intrare, iar  transportul vizitatorilor va fi gratuit de la statia de metrou Republica. 25.000 de vizitatori sunt asteptati la cea de-a II-a editie a Auto&Moto Show 2013.

Adaugati comentariu