Start pentru producția lui Yaris Hybrid

Fabrica Toyota din Franța – Toyota Motor Manufacturing France – a început producția noului model Yaris Hybrid. Această importantă lansare face parte din strategia europeană Toyota, menită să ofere câte o versiune hibrid pentru fiecare model al său până în 2020.

Adresandu-se angajatilor fabricii la ceremonia de incepere a productiei, Presedintele TMMMF Makoto Sano a spus: “Suntem mandri sa dam startul productiei pentru primul model integral hibrid din segmentul B in Europa. Acest pas reprezinta continuarea angajamentului de a oferi clientilor nostri cel mai inalt nivel de calitate.

Yaris Hybrid mentine avantajele celei de a treia generatii a modelului Toyota Yaris, cel mai bine vandut model cheie de la Toyota, cu cea mai mare flota in circulatie pe drumurile europene.  Dupa lansarea modelului Auris hybrid in anul 2010, Yaris hybrid este al doilea model de volum pe care Toyota introduce tehnologia integral hibrid.

Noul Yaris hybrid beneficiaza de un design exterior exclusivist, aerodinamic si eficient, care urmeaza noua linie de design Toyota, vizibila in special in design-ul grilei fata si al  farurilor. Noul model  beneficiaza de primul tren de rulare cu tehnologie integral hibrid de dimensiuni reduse. Combinand un motor nou de 1,5l benzina cu un motor electric mai compact si mai usor, noul sistem este cu 20% mai usor decat cel existent pe Auris hybrid.

Datorita reducerii dimensiunilor componentelor sistemului hibrid, precum si a rezervorului si bateriei instalate sub scaunul din spate, Yaris hybrid ofera acelasi spatiu pentru pasageri si bagaje – capacitatea portbagajului de 286l – precum modelul Yaris cu sistem conventional de propulsie.  Motorul deosebit de eficient al lui Yaris hybrid, cu 74kW/100cp ofera un echilibru perfect intre performante si emisiile de CO2 in segmentul B, permitand in acelasi timp condusul in modul integral hibrid, cu zero emisii de noxe si CO2

Cu dotari standard precum aer conditionat si transmisie automata, noul model Yaris hybrid ofera si un nivel sporit de confort. Combinand designul indraznet, agilitatea si functionalitatea cu inovatia, eficienta si experienta Toyota in ceea ce priveste protectia mediului, Yaris hibrid este cel mai avansat model Toyota pana in prezent.

Adaugati comentariu