Stații Cobra microTALK-MT 975

Stațiile emisie-recepție sunt din ce în ce mai răspândite printre șoferii români. Falcon Electronics pune la dispoziția doritorilor, un nou model foarte performant, al producătorului Cobra.

Timp de trei luni, redacția AutoExpert a avut la dispoziție pentru test un set de stații Cobra microTALK oferite de Falcon Electronics. Ele au fost folosite în special în timpul testelor pentru a realiza o legătură directă între redactori și fotograful revistei. Raza de acțiune poate ajunge până la un maxim de 12 km în regim extraurban, sau de minim 2 km în oraș, unde diferitele interferențe scad din raza de acțiune ale stațiilor de emisie recepție.

Pachetul COBRA microTALK MT 975 conține două stații, opt acumulatori și un docking station pentru încărcare. Cu acumulatorii li-ion complet încărcați durata de funcționare este de 12 ore, grație modului powersave care se cuplatează în momentul în care nu au loc transmisiuni timp de 10 secunde.

Opțional se pot comanda un set de căști cu mufă tip jack audio pentru a putea folosi stațiile în modul mâini libere, spre exemplu atunci când se comunică între mașini în mișcare. Aparatul radio este prevăzut cu 10 locații de memorie pentru stocarea canalelor și a combinațiilor canal/cod personal pe care le folosiți cel mai des.

Adaugati comentariu