Statut neclar al șoferilor de tir români, aceștia cer explicații de la Guvern

Situație neclară pentru șoferii de tir din România care nu au un statut clar în ceea ce privește intrarea în carantină.

Aceștia cer explicații de la Guvern în condițiile în care nu au fost menționați în comunicarea privind persoanele care trebuie să fie izolate în spații special destinate celor care vin din zone afectate de coronavirus.

Federatia Operatorilor Romani de Transport solicita public Guvernului Romaniei sa clarifice urgent situatia soferilor transporturilor comerciale ce vin dinspre Italia sau din alte zone din UE

Au trecut 20 de ore de la întâlnirea patronatelor cu Ministerul Transporturilor și nici până la această oră nu se cunoaște regulă cu privire la intrarea în carantină a șoferilor de tir.
Directia de sănătate publică le comunica acestora, la intrarea în frontieră, ca vor fi escortați pentru intrarea in carantina.
Ieri la ministerul de resort informața era clara cu privire la exceptarea de la carantină a șoferilor vehiculelor de transport comercial peste 3,5 to.
Necomunicarea clară a regulilor impuse șoferilor de tir a declanșat un adevărat haos in randul companiilor de transport care au asaltat F.O.R.T. cu mesaje in vederea clarificarii situatiei.

Sursa

Te-ar putea interesa si

Lansarea ”Fast and the Furious 9” amânată până în aprilie 2021

Citeste AICI continuarea

 

Adaugati comentariu