STB reduce capacitatea transportului public în București cu 40%

Societatea de Transport București a anunțat o nouă reducere a parcului circulant începând cu data de 1 aprilie 2020 ca urmare a diminuării cererii de transport în Capitală.

Ca urmare a pandemiei de coronavirus și autoizolării pe care și-au impus-o majoritatea bucureștenilor, transportul public din Capitală a fost redus cu 40%.

Cererea pentru transport s-a diminuat considerabil în București din cauza riscului de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Din acest motiv, STB a decis reducerea parcului circulat cu încă 15%, după reducerea inițială pe care a operat-o pe 23 martie.

Nici o linie nu va fi însă suspendată în acestă perioadă. Noul program, cu orarul de trecere prin stații pentru fiecare linie, este disponibil pe www.stbsa.ro, sau prin intermediul aplicației de telefon mobin InfoTB (Info Transport București).

STB va menține și procesul de dezinfectare a tuturor vehiculelor aflate în traseu, cu două treceri pe zi, folosind substanțe care distrug virusurile (pe bază de clor) și va menține eforturile de igienizare a acestora și a stațiilor de tramvai.

Adaugati comentariu