Ștefan Giui Junior renunță la Raliul Brasovului

Dupa tragică dispariție a mecanicului și prietenului său Vlad „Valiza” Iosipescu, pilotul Ștefan Giui Junior nu mai participă la Raliul Brașovului, prima etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop.

„Echipa Autotehnica a pierdut un membru important, un mecanic foarte bun, un coleg si un prieten de nadejde. Ii promit ca nu am sa il dezamagesc in acest sezon. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a spus tanarul pilot. 

Echipa acestuia a decis sa renunte la incrierea la Raliul Brasovului si pentru ca prezentarea pentru presa a masinilor de concurs care a avut loc in perioada 18-20 martie la Rasnov se supune prevederilor din Regulamentul Particular, art 12.2. “Trecerea sportivilor pe probele speciale ale raliului, indiferent de modalitatea sau de vehiculul folosit, începând cu data publicării prezentului regulament, martie 09.03.2011 ora 00:00 si pînă la începutul recunoasterilor, miercuri 06.04.2011 ora 08:00 este considerată încălcare a programului de recunoasteri.” 

„Noi eram dispusi sa platim o amenda, insa in regulament nu scrie care este sanctiunea pentru incalcarea programului de recunoasteri. Am presupus ca nu putem participa, iar in aceste momente este mai bine pentru Junior sa depaseasca perioada aceasta de doliu si sa se pregateasca pentru etapele viitoare si pentru Coasta asa cum trebuie, si sufleteste si din punctul de vedere al refacerii echipei”, a declarat managerul lui Stefan Giui Junior, venit special in tara pentru a fi alaturi de tanarul pilot, profund marcat de disparitia prematura a mecanicului sau Vlad. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top