Stonic în joc de glezne – Așa va arăta SUV-ul de clasă mică de la Kia

Kia Stonic (2)

Arona de la Seat, T-Roc de la Volkswagen, Kona de la Hyundai. Piața va fi invadată de SUV-uri mici, perfecte pentru femei. Și iată că mai vine unul. Kia Stonic se pregătește să-și facă debutul în această toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Rival direct pentru deja consacratele Nissan Juke și Renault Captur, Kia Stonic va fi prezentat la Frankfurt, în septembrie. Stonic va prelua motoarele modelului Rio, cu care împarte platforma. Unități pe benzină de 1.0 litru cu 3 cilindri, 1.25 litri, 1.4 litri cu patru cilindri și un motor diesel de 1.4 litri vor propulsa micul SUV de la Kia. Deși vrea să obțină cheia de acces în lumea SUV-urilor, noul model cu gardă mare la sol nu va fi disponibil cu tracțiune integrală.

Kia Stonic (1)

Sud-coreenii susțin că noul SUV de clasă mică va veni cu posibilități de personalizare fără precedent în istoria brand-ului, atât la interior, cât și la extrior. Kia a făcut publice schițe ale modelului, dar versiunea de serie va fi departe de design-ul ultra îndrăzneț din imagini.

Vezi AICI când vei putea comanda Kia Stonic!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top