Studiu Mio Technology: Calitatea imaginii, Modul Parcare și Monitorizare GPS sunt cele mai căutate funcționalități de români pentru camerele auto de bord

Mio Technology

Producător mondial de camere de bord și GPS-uri cu renume pe piața echipamentelor auto, Mio Technology a realizat un studiu pentru a determina cele mai importante funcționalități disponibile pe camerele de bord Mio.

Fie că este vorba despre o ieșire în oraș cu mașina sau o escapadă în afara orașului, camerele de bord sunt esențiale pentru fiecare șofer, dar, mai ales, funcționalitățile acestora. Astfel, din dorința de a oferi consumatorilor produse potrivite pentru dorințele acestora, în perioada 01-22 octombrie Mio Technology a invitat toți clienții săi, dar nu numai, să completeze un chestionar prin intermediul căruia aceștia au putut vota importanța funcționalităților oferite de către producătorul mondial.

Topul preferințelor românilor pentru funcționalitățile camerelor de bord

În urma studiului, românii au decis: calitatea imaginii ocupă primul loc în topul preferințelor cu un procent de 94% referitor la gradul de importanță, urmată fiind de Modul Parcare, cel care este responsabil de siguranța autovehiculelor chiar și în momentele în care acestea nu rulează, cu un procent de 90% al gradului de importanță.

Mio Technology

Nici Monitorizarea GPS nu a fost ignorată de către respondenți, aceștia atribuindu-i un procent de 87%, ceea ce îl plasează pe locul trei în top. Alte funcționalități din top, dar nu și cele din urmă sunt ocupate de Avertizarea în caz de impact frontal cu un grad de importanță de 86% și de senzorul G cu 3 axe, cu un grad de importanță de 85%.

Deși nu se regăsesc printre primele cinci, restul funcționalităților au obținut și ele procente semnificative din punctul de vedere al importanței acestora, după cum urmează:

  • Ecran tactil – 84%
  • Wi-fi integrat – 81%
  • Alertă de oboseală – 76%
  • Avertizare în caz de depășire involuntară a benzii – 76%
  • Avertizare cameră radar fixă – 75%
  • Alertă de viteză – 72%

Mai multe informații despre produsele și serviciile oferite de Mio Techology sunt disponibile atât pe site, cât și pe pagina de Facebook.

Despre Mio Technology

Mio Technology este liderul pieței autohtone de dispozitive GPS și parte a companiei MiTAC International Corp. Mio dezvoltă şi promovează produse ce permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfășoară operațiuni pe piețele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio are în prezent peste 900 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 38 de ţări. http://eu.mio.com/ro_ro/

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top