Subaru BRZ iese din producție după opt ani

Modelul coupe Subaru BRZ a ieșit din producție după opt ani de carieră. BRZ a fost produs de Subaru în colaborare cu Toyota.

Într-un anunț publicat pe site-ul comercial Subaru din Japonia, marca își anunță clienții că nu mai poate prelua comenzi pentru modelul BRZ. Coupe-ul cu motor boxer iese din producție după mai bine de opt ani de carieră, urmând ca o nouă generație să fie prezentată anul viitor.

”Nu mai putem accepta comenzi pentru modelul Subaru BRZ. Comenzile mai pot fi plasate către dealerii care au modelul în stoc”, spune anunțul publicat de Subaru.

Pentru că modelul Subaru BRZ este înrudit cu Toyota GT86, cel mai probabil și Toyota va anunța în curând finalul de carieră pentru versiunea sa.

Coupe-ul sportiv va primi o nouă generație în 2021, iar conform primelor informații, noile modele vor folosi platforma TNGA dezvoltată de Toyota. Motorizarea va fi furnizată de Subaru, noul propulsor urmând să aibă 2.4 litri și 255 CP. Actualele modele BRZ și GT86 folosesc un motor boxer de 2.0 litri de 200 CP.

Test drive Toyota GT86

Via Subaru

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top