Subaru Crosstrek Wilderness: crossover pentru piața nord-americană

Subaru Crosstrek Wilderness

Subaru a lansat pe piața americană un crossover compact numit Crosstrek Wilderness. Bazat pe hatchbackul Crosstrek, noua versiune a primit o serie de îmbunătățiri pentru uzul pe drumuri neasfaltate.

Japonezii de la Subaru au prezentat noul model Crosstrek Wilderness. Bazat pe modelul hatchback compact Crosstrek, noua variantă este dedicată pieței americane și vine cu un look robust și o serie de îmbunătățiri. Aspectul de model dur iese în evidență prin protecțiile suplimentare pe care varianta Wilderness le afișează la exterior.

Subaru Crosstrek Wilderness

Subaru Crosstrek Wilderness

Crosstrek Wilderness beneficiază de spoilere redesenate și protecții pentru evazările aripilor și o serie de accente de culoare portocalie care evidențiază caracterul off-road al noului model. Noul model utilizează jante de 17 inchi, iar garda la sol a fost mărită cu 15.2 mm, ajungând la un total de 233.6 mm.

Subaru Crosstrek Wilderness

La interior, Subaru Crosstrek Wilderness are tapițerie StarTex, rezistentă la apă. Nu lipsesc accentele Wilderness, cu sigla specială embosată pe tetiere. Modelul Crosstrek Wilderness primește și sistemul de tracțiune integrală X-Mode ce oferă celui de la volan mai multe moduri de conducere în funcție de suprafața de rulare: Snow/Dirt, DeepSnow/Mud.

Subaru Crosstrek Wilderness

Transmisia este asigurată de o cutie de viteze automată CVT cu reductor. Sub capotă avem motorul boxer cu patru cilindri de 2.5 litri și 182 CP. Pe piața nord-americană, noul model Subaru Crosstrek are un preț de pornire de 31.995 dolari.

Via Subaru

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top