Subaru Urban Test

Subaru a organizat pentru pasionații mărcii, un test cu modelele sale, pe un circuit special amenajat în zona Băneasa. Evenimentul s-a intitulat Subaru Urban Test.

Între 22 şi 23 mai, respectiv 29 şi 30 mai, cei pasionaţi de siguranţă şi performanţă au avut ocazia de a testa modelele Subaru pe un circuit special amenajat la Drive In Cinema (Băneasa Shopping City), în cadrul evenimentului Subaru Urban Test. Siguranţa face diferenţa dintre o maşină obişnuită şi un Subaru.

Cei peste 600 de participanţi la eveniment s-au putut convinge de avantajele tehnologiei avansate a sistemului de tracţiune integrală Subaru Symmetrical AWD şi au testat modelele Impreza, Forester, Legacy sau Outback. Subaru a demonstrat de-a lungul unor decenii că trenul ideal de rulare care oferă în acelaşi timp performanţă şi siguranţă este sistemul de tracţiune integrală Symmetrical AWD.

Îmbinarea unică dintre motoarele compacte în configuraţie boxer, cu un centru de greutate coborât şi transmisia liniară poziţionată de-a lungul liniei centrale a autovehiculului, creează o structură stabilă, ce va asigura un comportament excelent în viraje şi un răspuns imediat la comenzile şoferului.

Adaugati comentariu