Subaru Viziv Performance STi Concept prefigurează noua Impreza WRX STi

Subaru Viziv Performance STi Concept este numele studiului de design care prefigurează următoarea generație a sedanului de înaltă performanță Impreza WRX STi.

Subaru a publicat doar două teasere foto, pentru moment, și niciun fel de date tehnice despre conceptul care va fi dezvăluit la Tokyo Auto Show, pe 12 ianuarie. Subaru a prezentat deja conceptul similar Viziv Performance la salonul de la Tokyo în octombrie anul trecut, precursorul unui nou sedan sportiv pentru marcă. Același concept va fi reinterpretat acum alături de un nou pachet STI sportiv.

La nivel estetic, Viziv Performance Concept este o reinterpretare modernă a proporțiilor clasice ale modelului Impreza, ceea ce sugerează că următoarea generație a sedanului compact, așteptată pe piață până în 2020, ar putea adopta un design ceva mai îndrăzneț.

Nu avem încă specificații, dar Subaru a anunțat că acest concept VIZIV Performance STI reprezintă viziunea sa asupra modelelor sportive. Conceptul inițial din 2017 avea 4,63 metri lungime, 1,95 metri lățime și 1,43 metri înălțime. Despre modelul de studiu prezentat anterior, japonezii au raportat că acesta este animat de un motor boxer turbo.

subaru (2)

Adaugati comentariu