Super cadouri pentru bărbaţi pasionaţi de maşini

Un studiu recent denumit „Viața secretă a mașinilor și ceea ce dezvăluie acestea despre noi”, realizat în cadrul Universităţii de Est din Londra, a demonstrat că bărbaţii vorbesc despre maşini ca şi cum ar vorbi despre ei înşişi şi consideră motorul maşinii ca fiind efectiv o parte din ei. Cunoscând mai bine care sunt bazele acestei relaţii minunate dintre şoferi şi maşinile lor, veţi putea, cu uşurinţă, să alegeţi cadourile potrivite pentru bărbaţii pasionaţi de maşini.Butoni-Schimbator-de-Viteza-9-595x432

Acelaşi studiu a mai demonstrat faptul că dragostea bărbaţilor pentru maşini se manifestă prin gesturi asemănătoare celor pe care le facem faţă de animalele preferate sau chiar faţă de persoanele iubite, cum ar fi mângâierea acoperişului sau a bordului, la care se adaugă şi faptul că, nu în puţine cazuri, bărbaţii îşi denumesc maşinile şi folosesc la adresa lor diferite formule de alint. Aşa că nu mai are cum să ne surprindă faptul că ataşamentul bărbaţilor faţă de maşinile lor se transformă în sentimente de nelinişte de fiecare dată când apare o ameninţare reală sau chiar una ipotetică la adresa maşinii, iar cineva ar putea să-i facă rău.

Înainte de a găsi idei originale de cadouri pentru bărbaţii pasionaţi de maşini, ar trebui să mai ştiţi că maşinile răspund nevoilor de libertate şi putere ale bărbaţilor şi le aduc, în acelaşi timp  recunoaştere socială, făcându-i, astfel, fericiţi şi determinându-i să se ataşeze emoţional de ele. Acesta este unul dintre motivele pentru care bărbaţii continuă să achiziţioneze maşini cu mulţi cai putere deşi automobilele eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil și ecologice sunt tot mai populare în rândul consuPuzzle-3D-Fidget-Vehicule-din-Lemn-Ugears-2-595x432matorilor. În general, achiziţia unei maşini puternice implică o investiţie financiară considerabilă, iar efortul şi aşteptarea se transformă după achiziţie în adevărate sentimente de dragoste, atenţie şi afecţiune.

Având toate aceste informaţii despre sentimentele care se ascund în spatele ataşamentului şi al gesturilor de afecţiune ale bărbaţilor faţă de maşinile lor, este mult mai uşor să le înţelegem această pasiune şi să nu-i judecăm negativ. Din contră, ca un prim pas al acceptării noastre am putea să ne hotărâm să le oferim acestor bărbaţi pasionaţi de maşini cadouri care să le arate că le respectăm pasiunea. Sunt bărbaţi puternici şi independenţi şi nicidecum niște vulnerabili care au dezvoltat o adevărată obsesie pentru maşinile lor. Aşa că, indiferent de vârstă, le putem face cadou aceşti butoni în formă de schimbător de viteză.

Butoni-Schimbator-de-Viteza-8Dacă sunt mai tineri sau pur şi simplu au un spirit tânăr, sigur se vor bucura de aceşti butoni cu formă unui minivan,

butoni-camasa-minivan-1

în timp ce butonii cu imaginea unei maşini clasice sunt potriviţi tuturor categoriilor de şoferi.

Butoni-camasa-Masina-11

 

Aceşi butoni pot fi nu dPuzzle-3D-Fidget-Vehicule-din-Lemn-Ugears-5-595x432oar o idee de cadou elegant şi inedit pentru bărbaţi pasionaţi de maşini, ci şi un semn al înţelegerii noastre pentru pasiunea lor.

O altă idee inedită de cadou pentru un bărbat pasionat de mașini poate fi un puzzle 3D din lemn, cu vehicule, camioane sau chiar cu tramvaie. În magazinele online de cadouri poți găsi foarte multe cadouri amuzante, dar în același timp și utile pentru șoferii cei mai pretențioși, trebuie doar să cauți cu răbdare.

Vizitați site-ul Mindblower.ro – cadouri ieșite din minți!

 

 

 

Adaugati comentariu