Kia Soul EV încinge atmosfera cu o reclamă distractivă. Ea are tot ce-i trebuie ca să ne aducă buna dispoziție în suflete: hamsteri, muzică, distracție și electroni.

A, și mesaj. Are și mesaj. În concepția coreenilor, mașinile electrice sunt distractive, iar noi suntem în mare măsură de acord. De aceea, un grup de hamsteri chitariști și sufletiști a optat pentru o Kia Soul și o mulțime de instrumente, pornind un duel muzical de proporții inimaginabile.

Instrumentele atrag toate categoriile de oameni și șoricei din oraș, care dau buzna să guste din atmosfera de sărbătoare. Mandoline, chitare, banjo, tromboane și alte instrumente au grijă de distracție. Concluzia Kia: lumea are nevoie de mai multe astfel de victorii, de mai multe sentimente, de mai mulți hamsteri, de mai mult Soul.

Bonus: reclama arată, într-adevăr, bine. Dar în spatele ei, o armată de oameni a depus mari eforturi pentru ca totul să fie atât de complex. Kia îi prezintă doar pe specialiștii care s-au ocupat de coloana sonoră, în filmul de mai jos. Pe ceilalți ni-i putem doar imagina!