Supercăruciorul Skoda vRS – Suspensie sport și anvelope de off-road

Caruciorul Skoda (5)

Jante din aliaj de 20 de inci și suspensie sport. Ați fi crezut că vorbim despre vreun supercar? Ei bine, este doar un cărucior, așa că mămici, dați năvală. SupercăruciorulSkoda se vinde deja ca pâinea caldă în Marea Britanie.

Skoda a dezvăluit cel mai tare cărucior construit vreodată. Așa că bebelușii (sau părinții) vitezomani, au acum cu ce să facă liniuțe în parc. Producătorul ceh a echipat mijlocul de transport rezervat celor mai mici dintre amatorii de bolizi cu jante din aliaj de 20 de inci, îmbrăcate în anvelope off-road. Așa că puteți spune adio aleilor, pentru o experiență plină de adrenalină pe potecile pline de noroaie și pietre.

Caruciorul Skoda (3)

Copilul, ce-i drept, s-ar putea să protesteze. Nu băgăm mâna în foc că suspensia sport aboarbe denivelările. Un lucru este sigur, însă. După o asemenea experiență, bebelușul va dormi dus. În timpul staționării, căruciorul tunat, de mari dimensiuni, cam de două ori mai mare ca unul obișnuit, ar avea nevoie de propriul garaj.

Caruciorul Skoda (1)

Inginerii care au dezvoltat căruciorul Skoda au avut misiunea de a aduce caracteristicile unei mașini sport într-un mijloc de transport pentru bebeluși. Zis și făcut. Planul departamentului de marketing se pare că a funcționat. În urma unui sondaj, două treimi dintre cei 1000 de tați interogați în cadrul unui sondaj au spus că vor petrece mai mult timp cu bebelușii lor, pentru că vor avea ocazia să-și testeze abilitățile de șoferi la o simplă plimbare. Așa că, doamnelor, aveți de acum mai mult timp pentru dumneavoastră!

Câți cai putere are căruciorul Skoda? Ei bine, depinde de forța părinților!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top