Surprize Mazda pentru Geneva

Conceptul Mazda MINAGI, prezintă în premieră mondială noile tehnologii SKYACTIV şi tema de design KODO la Salonul Auto de la Geneva.

Mazda Motor Corporation va prezenta în premieră mondială conceptul crossover SUV MINAGI, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, care se va desfăşura în perioada 1-13 martie 2011. Conceptul Mazda MINAGI integrează noile tehnologii SKYACTIV şi noua temă de design, KODO – Sufletul mişcării. Conceptul MINAGI precede lansarea noilor produse Mazda de generaţie viitoare şi simbolizează evoluţia brandului japonez într-o nouă eră. 

Mazda MINAGI este un SUV crossover compact care îmbină noile Tehnologii Mazda SKYACTIV –  ce armonizează plăcerea de a conduce cu performanţele remarcabile de mediu şi de siguranţă – cu designul emoţionant KODO, care transmite explozia de energie acumulată, în momentul în care vehiculul parcurge cu agilitate vastul labirint urban. 

MINAGI este echipat cu un motor şi transmisie SKYACTIV, montate pe un şasiu şi o caroserie SKYACTIV ce îmbină reducerea semnificativă a greutăţii cu oferirea de echipamente complexe de siguranţă. În cadrul gamei largi de produse, standul Mazda de la Geneva va găzdui  şi exponate ale noilor tehnologii SKYACTIV precum şi conceptul de design Mazda Shinari. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top