SUV Fest – prima zi ”zugrăvită” în fotografii

SUV Fest autoexpert.ro

A fost frumos. S-au testat mașini, s-a mâncat bine, s-a ascultat muzică de calitate. Iată cum a arătat prima zi a evenimentului SUV Fest, prin lentila fotografului nostru, Bogdan Paraschiv.

Ne așteptam la un număr mare de vizitatori, dar realitatea ne-a surprins și pe noi. Chiar de la deschiderea programului primei zile de SUV Fest, în parcare am putut număra peste 50 de mașini. Iar numărul participanților a crescut pe măsura trecerii timpului. Nicio problemă – spațiul deschis, vast al TCS Racing Park a fost arhisuficient pentru a-i găzdui pe toți în siguranță, păstrând distanțarea socială.

SUV Fest autoexpert.ro

Prima zi de SUV Fest a avut de toate!

Toate ingredientele necesare distracției au fost acolo. Vremea a fost perfectă, și la fel se anunță și mâine. Soare, vânt ușor, și umbră. Mâncare bună, pe alese, bere, apă, suc. Avem inclusiv pleșcăviță și pulled pork. Muzică excelentă, mixată live de DJ-ul nostru. Și SUV-uri. Și pickup-uri. Și off-roadere. Multe. Nou-nouțe. De exemplu, în premieră Kia e-Soul și Suzuki Jimny în varianta utilitară.

A, și trasee gândite special pentru fiecare categorie de mașini. De la cele mai accesibile, pentru SUV-urile de lux, până la cele mai solicitante, pentru off-roadere și pickup-uri.

SUV Fest autoexpert.ro

Avem rețeta ideală pentru distracție maximă! Și nu intenționăm s-o schimbăm mâine. De aceea, dacă n-ai venit azi, te așteptăm mâine, duminică, cu același entuziasm, să vorbim, să testăm, să ne simțim bine!

 

Adaugati comentariu