SUV Fest – Testezi si te distrezi!

În acest weekend va avea loc SUV Fest 2021, un amplu eveniment dedicat SUV-urilor, unde poți veni cu familia, pentru a conduce cele mai noi SUV-uri și a te relaxa între timp.

SUV Fest este un eveniment care își propune să aducă mai aproape de potențialii clienți cele mai noi oferte ale importatorilor auto din România. Și nu doar pe hârtie, ci față în față și nu doar static, ci cu sesiuni complete de test-drive, desfășurate pe traseele complexului TCS Racing Park din Ciolpani.

SUV Fest 2021: Distracție pentru toată familia

Gândit ca o experiență completă, SUV Fest are expoziție auto, zona de test drive unde poți testa SUV-ul preferat, mâncare savuroasa de la cele mai iubite food truck-uri ale momentului și muzică bună pusă de un super DJ. Totul pe o suprafață de 30.000 metri pătrați, cu parcare gratuită. De altfel, accesul la acest eveniment este gratuit.

Dacă îți place să te dai cu bicicleta nu o lăsa acasă, pentru ca traseul de biciclete cu o lungime de 1.000 metri este foarte apreciat. Nici copiii nu se vor plictisi având un loc de joacă dedicat.

Pentru a evita timpii mari de așteptare, doritorii se pot înscrie pe site-ul evenimentului SUV Fest, www.suvfest.ro, pentru a-și rezerva teste cu mașinile care îi interesează. Și au de unde alege: Audi, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Mazda, Mercedes, Nissan, Suzuki și Toyota, fiecare cu SUV-uri, dar și cu câteva modele off-roader, care îți vor demonstra de ce sunt în stare pe trasee concepute special pentru capacitățile lor.

În zona de mâncare vizitatorii sunt așteaptați de cele mai îndrăgite Food Truck-uri ale momentului:

–       Mexican Bizness – Burgeri, Burritos, Salate, Nachos

–       Umami Food Truck – Philly Sandwich, Beef Tagliata, Burger

–       MeatBusters – Burgeri cu Pulled Pork

–       Plescavita Van – Plescăvița sârbească

–       Indivan – Mâncare indiană

–       Zobuian  – Deserturi handmade

–       Mixology – Cafea, fresh-uri

La locul de joacă pentru copii, cei mici se pot întâlni cu mascotele Sugus și Papi în timp ce în zona pistei de biciclete, ce însumează peste 1000 m, cei care vin cu bicicletele sunt așteptați de surprize dulci de la Rom si Făgăraș.

Programul evenimentului

Sâmbătă, 24 iulie          11.00 – 19.00

Duminică, 25 iulie          11.00 – 19.00

 

Mai multe detalii găsiți pe www.suvfest.ro

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top