SUV mic, dar sportiv: Audi Q2 în ediție specială de lansare

Audi extinde gama de SUV-uri cu cel mai mic membru al familiei Q, noul Audi Q2. Pentru a marca debutul comercial al acestuia, Audi oferă o ediție limitată de lansare Edition #1. 

Cu o lungime de 4,19 m, o lățime de 1,79 m și o înălțime de 1,51 m, acesta este un SUV de clasă mică, cu 20 cm mai scurt decât un A3. Ampatamentul de 2,60 m și platforma MQB sunt, însă, identice.

Static photo, Colour: quantum gray

Blocurile optice LED și montanții C finisați în culori contrastante cu cele ale caroseriei sunt elemente inedite în vocabularul stilistic Audi, Q2 apelând la linii neașteptat de angulare, ce sugerează un aer robust – impresie susținută și de garda la sol generoasă de 20 cm.

Seria limitată Edition #1 se distinge prin vopseaua exclusivă Quantum Gray, plafonul, montanții C, pragurile, oglinzile și jantele de 19 inch finisate într-o nuanță specială de negru lucios. Audi Q2 Edition #1 este echipat standard cu pachetul sport exterior S line (include extensii și design specifice pentru praguri și barele de protecție), pachetul Audi exclusive titanium black styling (grilă single frame fagure de culoare neagră) și faruri LED.

La interior, primii clienți ai lui Q2 Edition #1 vor fi răsfățați de scaunele și volanul sport, pachetul de lumini ambientale (10 setări) și tapițeria din piele parțială, toate standard. Volumul de încărcare al portbagajului oscilează între 450 și 1.050 l, spațiul aferent locurilor din spate fiind suficient pentru doi adulți de talie medie. Layoutul planșei de bord este moștenit de la A3, alături de sistemul MMI. Suplimentar, pot fi comandate instrumente digitale de bord, Audi Virtual Cockpit de 12,3 inch.

Static photo, Colour: quantum gray

Audi Q2 Edition #1 poate fi comandat alături de întreaga gamă de motorizări: trei versiuni TFSI (1.0 116 CP, 1.4 150 CP, 2.0 190 CP) și trei TDI (1.6 TDI 116 CP, 2.0 TDI 150/190 CP). Tracțiunea integrală și suspensia spate multilink sunt rezervate doar pentru modelele TSI și TDI de 150 și 190 CP, o transmisie DSG cu șapte trepte fiind oferită (serie pentru 2.0 TDI 190 CP) opțional.

Adaugati comentariu