Tataie ne învață arta parcării perfecte

arta parcării perfecte autoexpert.ro

Arta parcării perfecte. Unii dintre noi nu dețin nici măcar cunoștințe legate de punctele de reper la o parcare normală. Dar acest șofer, ”trecut prin meserie”, poate face un lucru lucru greu de crezut cu al său Fiat Panda. 

Ce te faci când trebuie să strecori mașina printr-un spațiu cu 5 cm mai lat decât ea? Bagi a-ntâia, pliezi oglinzile și pleci înainte! Dar, ce te faci, dacă mai și trebuie să ieși din mașină? Bagi marșarier, aliniezi ușa mașinii cu cea a casei și ieși.

➡ Test sisteme automate de parcare 💡

Sigur, n-ai înțeles prea multe din explicația asta. Dar, dacă te uiți la film, atunci pricepi tot. Un bătrân, al cărui garaj are doar 1,52 m lățime, își garează de ani de zile mașina mai îngustă cu 5 cm fără s-o zgârie. Și-a tapetat pereții cu o pâslă, pentru siguranță.

arta parcării perfecte autoexpert.ro

Arta parcării perfecte cere sacrificii

Evident, e o manevră atipică, cu fața. Asta, pentru că trebuie să iasă și din mașină. Astfel, își aliniază geamul lateral cu ușa dintre garaj și casă, deschide ușa casei spre interior și dă cu spatele până când poate ieși din mașină. Apoi,  împinge mașina în față și… voila!

➡ Autostrada Focșani-Bacău va avea 72 de prize pentru mașini electrice! 💡

Sigur, să repeți manevra zilnic e o mică corvoadă. Dar e încă o dovadă că te poți adapta oricăror condiții cu puțin efort!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top