Taxele pentru permisul de conducere și certificatul de înmatriculare pot fi plătite online

Ți-a expirat permisul? Cum îl schimbi și cât te costă

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor anunță că taxele pentru contravaloarea permiselor sau a certificatelor de înmatriculare pot fi achitate și online.

Taxele pentru eliberarea permisului de conducere, a certificatului de înmatriculare sau autorizația de circulație provizorie pot fi achitate online pe site-ul oficial DRPCIV.

Plata se poate face accesând secțiunea servicii online/ plăți. În cazul în care se achită online nu mai este nevoie de prezentarea dovezii plății la ghișeu.

Plata se poate face online și prin intermediul platformei ghiseul.ro, serviciu ce a fost lansat în urmă cu câteva luni.

Plata mai poate fi efectuată și prin transfer bancar către contul DRPCIV, dar în acest caz este necesara dovada plății, iar procesarea plății poate dura până la 24 de ore în funcție de bancă.

permisul suspendat

Taxele pentru permise și certificate de înmatriculare au fost majorate în luna iunie. Taxa pentru eliberarea permisului de conducere a crescut de la 68 la 89 lei, iar pentru eliberarea certificatului de înmatriculare de la 37 la 49 lei.

Via FloteAuto

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Second hand - Citroen C4 Cactus autoexpert.ro

Second Hand – Citroen C4 Cactus

Aspectul atipic și confortul desăvârșit te fac să te atașezi de el. Dar performanțele și finisajele lui C4 Cactus puteau fi mai

Scroll to Top