Taxify este acum Bolt

Taxify, platforma de transport numărul 1 în Europa, are o nouă identitate vizuală, în linie cu promisiunea brandului de a face transportul urban mai ușor, mai rapid și mai convenabil – caracteristici susținute și de noul nume al aplicației: Bolt.

Misiunea companiei este de a face transportul urban mai uşor, mai rapid şi mai fiabil. Noul brand va fi lansat treptat în piețele globale.

Trebuie să descarc o aplicație nouă după această rebranding?

Indiferent dacă ești un șofer sau un pasager – nu este nevoie să descarci o aplicație nouă. Cel pe care îl ai deja pe dispozitivul mobil se va schimba automat din Taxify în Bolt. După ce deschizi aplicația, vei fi informat despre schimbarea numelui. Noul stil vizual împreună cu noul logo vor fi lansate treptat.

“Taxify s-a lansat acum cinci ani cu misiunea de a face transportul urban accesibil și confortabil. Primul nostru produs a fost o aplicație pentru taxiuri, de unde vine și numele original. Pe măsură ce am progresat în ceea ce privește misiunea noastră, am depășit și părți ale brandului, inclusiv numele. 

Adaugati comentariu