Advertisement

TEASER: Cînd se lansează noul Jaguar F-Pace

Jaguar F-Pace, primul SUV din istoria casei britanice, va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt, informație trădată de primul teaser oficial.

Dezvoltat pornind de la noua platformă modulară iQ[Al], aceeaşi arhitectură din aluminiu aşteptată să stea la baza întregii game de modele Jaguar, F-Pace va intra în competiție directă cu rivali puternici precum noul Mercedes-Benz GLC, BMW X3 sau Porsche Macan. Sistemul cu tracţiune integrală ar putea fi împrumutat de la Land Rover.

Gama de motorizări va fi cel mai probabil identică cu cea a noului Jaguar XE, ceea ce se traduce printr-o colecţie completă de motoare Ingenium cu patru cilindri. Acestea apelează la supraalimentare turbo şi sisteme stop/start, pentru a se conforma normelor de emisii Euro 6. Ulterior, F-Pace va putea fi comandat şi în compania unui V6 supraalimentat de 3 litri, pe benzină, prezent şi pe F-Type.

Comercializarea lui F-Pace va debuta la începutul lui 2016, iar acesta va fi construit la noua uzină din Solihull a celor de la Jaguar.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top